Dead.

Føtterna værker, øgonen ar trøtta, magen ar hungrig och flickan ar sliten. Jag ar nu inne pa min 15onde arbetstimme och jag somnar snart stående. Imorgon ar jag ledig. Vapaa. Off. Jag ska trana pa David Lloyd, gå på tennismuseum och spela tennis med min privata spanska tennistranare.

Baksidan.



Som jag hyllat mitt au-pair liv. Visst, jag alskar det men ibland vill man skrika, ryta och vara lite barn. Hur trott du an ar finns alltid leendet pa lapparna. Far man vara sur som au-pair?

Weekend.


Fredag pavag mot Londontown.


Min kille pa ett biltomt Oxford Street pa lordag.


Morgonmal i Hyde Park.


Sondag gick vi langs Southbank, for att senare...


...ta en paus i parken bredvid Big Ben.


Dagen fortsatte i Camden.


Trotta i benen och med solbranda nasor lag vi i Primrose Hill i nagra timmar. Utsikten fran Primrose ar stunning.


 Love London.

25.


Grattis min fina syster pa din fodelsedag.
Jag saknar dig!

My love.




Breaking Benjamin.

Love.

Tiden rinner ivag. 3 veckor kvar tills jag landar pa finsk mark igen. Den har gangen landar jag i Tammerfors for att sen ta mig vidare till Vasa. Senast jag besokte  Vasa var i Augusti fore jag akte till London. Jag minns hur osaker jag var och jag vet inte hur manga ganger jag tankte: "Vad haller jag pa med?" Nu i efterhand vet jag att beslutet att aka till London var det basta beslut jag nagonsin tagit. I've had the time of my life. Jag har ett andra "hem", London, jag har fatt erfarenheter for livet, jag har fatt jobbat med de absolut harligaste barnen, jag har de finaste London vanner man kan ha, jag fann karleken i sista minuten och framfor allt har jag lart mig norska. Koseligt.
 Men an ar inte Londonlivet slut. Efter nagra veckor hem hemma atervander jag tillbaka till UK nagra dagar och flyger vidare fran London  till LA. Om allt gar som planerat blir jag Vasabo till hosten efter det. Om ingenting blir som planerat ar jag Londonbo nagra ar till.

Jag som verkligen hatar att planera, har nu planlagt hela aret. Nar blev jag anstandig?



Kommer nog aldrig bli anstandig.

Whipsnade Zoo.


Off we go.

 
Kolla! Jag borjar fa min hals tillbaka.

 
Stunning.

 
Pingvinerna hade den basta utsikten.

  
White Rhino.


 

 
Simba.


Whipsnades nyforvarv. Ett krapulantiskt djur importerat fran Sverige.

Soulja Boy och roadtrip.


 
Roadtrip star pa schemat idag. Norr om London, nara Luton airport, finns en fin djurpark med bade lejon och pingviner. Jag tror jag ar mera i essa an vad barnen ar. Jag kommer spela sonder denna lat innan vi ar framme.

Bilder.

 
En ivrig Ben kikar efter broarna.

 
Ben och Alexandra pa Ettan.


Fiilis Emme och en dodstrott Ida pa dansgolvet.


Skal Bennyboy!
 
Nagot att borja med. Mera bilder kommer efter helgen.

Ha en skon helg folks!

Rainy friday.

Vilket regnigt London idag. Men ibland kan det vara sa fruktansvart mysigt nar det regnar. Idag ar det en san dag. Det stor inte mig att det regnar. Jag kommer anda spendera min dag med mys och lunch hos Janka. Perfekta planer for en vat dag.

Igar korde jag forsta gangen till Kingston med Jannika. Det gick overraskande bra, forutom nar jag skulle parkera min gigantiska bil. Vem i hela fridens namn konstruerar ett parkeringshus med parkeringsrutor som inte ens rymmer en Smart bil? I den minimala rutan tror de att jag ska fa in min sota lilla bil. Efter lite svett och tarar fick jag antligen trucken parkerad och vi unnade oss en torr scone och te. Nagra klanningar, shorts och scarfar hittade vi innan vi kopte nagra SMA, SOTA lador. Vi kopte allt som allt 27 FETA lador. Hissen, som rymde 15 pers, var full med lador. Nar vi antligen hittade min valparkerade bil hade vi blasor i handerna, tarar i ogonen och 27 lador att packa in i bilen.


Sahar roligt kan man ha med en Mac.


To Ben.


 
Puss Puss.

Back in London.

Trotta och hungriga landade vi pa mandagseftermiddagen pa Gatwick flygfalt. Ett regnigt UK tog emot oss med oppna armar. Lite vemodigt kanns det att vara tillbaka efter den underbaraste vappen och forsta maj jag nagonsin firat. Men efter en manad ar jag tillbaka i Finland igen for att gora lite intradesprov och tjana ihop lite money pa mitt kara magasin.

En klarbla himmel gjorde sa att vi bade kunde se Hango och broarna nar vi flog mot Helsinki pa torsdagen. Ben var ivrigare an ett litet barn pa julaftonen. Med bada fotterna pa jorden fick vi antligen krama ihjal Karin och Noah, som motte oss pa flygfaltet. Ett ynkligt 'BU' skramde livet av mig nar Linda mitt i det hela hoppade fram fran sitt gomstalle. Det blev en lycklig aterforening. Gud vad jag saknat dig Linda!

Och flera kara aterforeningar blev det. Det var sa harligt att se er alla igen.

Resten av helgen har minst sagt varit hektiskt, men ack sa harligt. Ettan besoktes pa torsdagskvall, men efter 3 h somn natten fore var jag minst sagt dod efter nagra drinkar. Ben alskade stallet, sa jag offrade nagon tinmme till innan jag till slut gav upp. Alexandra undrade nar jag blivit sa anstandig? Jag som brukar vara sist pa dansgolvet gav nu upp innan klockan ens hunnit sla halv 2.

Ben foralskade sig i Finland och Ekenas. Var lilla strand i Stallorsparken gar val inte ens att jamfora med de milslanga stranderna i Australien. Men i sommar tankte jag ta honom i alla fall till Lappvik stranden och Padva, sa han inte far alltfor stor hemlangtan. Det ar i alla fall nagot att hanga i julgranen. Bastun var en annan ny upplevelse for honom. Han fragade skrackslagen om det verkligen skall vara sahar varmt? Han tyckte 30 grader var varmt nog. Inte undra pa att han kippade efter andan da termometern narmade sig 100 grader. Lonkeron, salmiakkin, laxen, de karelska pirogerna och Fazers bla blev hans nya favoriter.

Bilder kommer senare. 736 bilder har jag lyckats knappa under dessa 4 dagar. Synd bara att jag glomde sladden till kameran kvar hemma i datorn. Men det fixade sig, sa bilder kommer inom kort.

Nu skall jag ner till Wimbo med mina Londonkvinnor for att catcha upp lite. Alltfor lange sen sist. Efter att min antibiotikakur ar slut blir det ett och annat glas vin igen. Nu skall vi njuta av var sista tid tillsammans brudar.

 

RSS 2.0