benandida.blogg.se

Nu är den här. Bloggen som jag pratat om. Nu kan även ni följa med Bens vardag i Australien och min vardag i Vasa. I give you, benandida.blogg.se.


MESSY WEDNESDAY.

Det hela började med att Ben lagade mat. Han vispade ihop ägg och mjölk tilll makaronilådan. Jag skulle ge honom apelsinen som han skulle äta. Orkade inte stiga upp så bestämde mig för att kasta den åt honom. Tyvärr kastade jag den lite för tidigt och apelsinen ramlade i skålen, vilken i sin tur stjälpte och hela sörjan rann mellan spisen och kökslådorna. Efter en halvtimmes städning hällde Ben äntligen smeten över makaronerna och köttet. Tyvärr läckte vår eldsfasta form och förrän Ben märkte nåt hade hela smeten runnit ner längs kökslådorna. Ben försökte rädda smeten genom att öppna den översta kökslådan och lägga en skål i lådan. Tyvärr lyckades det inte och smeten hamnade in i lådorna. What more can I say, än att vårt kök är nu skinande rent denna onsdagskväll. Nu har vi slutat städa och skall börja ansöka om australienskt visum åt mig.

UTMANING.

Blev utmanad av Jemppa att göra en lista om mig själv. 7 fakta. Let´s do this!

  • Jag har aldrig färgat mitt hår och kommer förmodligen aldrig heller att göra det.
  • Jag älskar gräddfil. Vill äta gräddfil med varje maträtt jag äter.
  • Jag hatar baciller. Jag tvättar händerna 172 gånger om dagen. (Inte bra med en pojkvän som tror att allt är rent och ibland sköljer händerna i en vattenpöl på marken. Jag dör av bara tanken.)
  • Jag såg Prins Charles, Camilla och vrålsnygga Prins Harry en kväll när jag satt på en pub i London.
  • Jag tror på ödet och att allt har en mening. Tar inte så värst hårt på livet och oroar mig eller stressar inte i onödan.
  • Har bott en helg i ett slott i Frankrike ute i urskogen. Var livrädd hela helgen eftersom det påstods att det spökade där. Huaa.
  • Jag är en sista minuten människa och jobbar bäst under press.

That´s it! Nu vet ni det om mig. Nu tänker jag i min tur utmana Sandra, Vicki, Madde, Hanna, Annika, Cissi, Anso.

SYRRANS GARDEROB.

Och ni som inte ännu hört om Syrrans Garderob kan ju ta er en titt HÄR. Helt fenomenalt, om ni frågar mig!


NO PICTURES.

Jag som skulle visa er vilken fin dag det har varit idag. Inte ett enda moln på himlen och träden ser ut som om de skulle brinna. På något underligt vis tycker jag att hösten är en av de finaste årstiderna. Dessutom tänkte jag visa några bilder från lägenheten. Så det kommer senare. Dessutom smider Ben och jag stora planer om  vår blogg. Redan denna vecka kanske ni får se resultat.

WEEKEND.


Äntligen fick också jag gå på marknad. Förra året var jag downunder och året före det hade jag just flyttat till London. Marknaden var sig lik. Inte mycket att hänga i julgranen men inget som man kan missa.


Jag fick åka mitt pariserhjul.


Ida & Ben.


Idag har vi varit och hejat på pappa som var och tävla med sin båt.


Puss på piren.


Ekenäs var sådär härligt ljummet idag.


Sen gick vi till Lindex och prövade glasögon.

FAIR.

Nu åker jag hem hem för att åka pariserhjul, äta kringlor och mysa. Dessutom skall jag klappa magen som snart är ready to pop. Vad jag saknar mitt hem.


AUSTRALIAN DESIGNERS.

Kollar runt på lite Australian fashion och hittar en hel del intressant. S/s kollektioner känns lite väl deprimerande när det spöregnar ute och temperaturen ligger på några ynka plusgrader. Men here we go.


One Teaspoon.


Rachel Gilbert.


Sass & Bide.

HELLO PEOPLE!

Inspirationen för att blogga har inte varit den bästa. Nu känner jag att den så småningom kommer tillbaka. Efter en allt för underbar sommar är jag tillbaka i Vasa. Har flyttat in i min nya lägenhet och nu känns den som mitt eget hem. Saker och ting börjar falla på sina rätta platser. Vasa är sig likt. Not my place to be men jag klarar mig. Jag har underbara människor omkring mig. Det kommer att bli en bra höst, trots att det idag är bara 3 veckor kvar tills min aussieboy och jag har en distans på 15 205 kilometer mellan oss. Försöker inte tänka så mycket på avskedet utan mera på hur vår vardag kommer att se ut tillsammans men på olika sidor av världen. Ni kan också ta del av den. Snart, very soon, får ni se vår blogg. Stay tuned!

SORRY FOLKS!

Hinner inte blogga nu. Soon. Very soon. Lyssna på en bra låt under tiden. Love.


DIGITAL TRAVELER.Kollar Streetstyle i Stockholm. Det dök upp ett bekant face hos DIGITAL TRAVELER.

RSS 2.0