SPONTANT.

Jag älskar lediga, spontana dagar. Idag har det varit en sån. Efter en hel dag på stranden (och efter att jag varit bättre än Ben i minigolf) åt vi gelehallon tillsammans med M på magasinet. Body Pump och full fart till Karis för att kolla in årets derby. Senast EIF spelade mot BK i samma divison var för 40 år sedan. Dålig match, påminde faktist lite om handboll i ett skede, men härlig stämning på läktaren. What more can I say? Inte kul att vara karisbo idag. 2-0 till Raseborgs huvudstad. Efter matchen blev det plötsligt en spontan middag hos systrarna Sundblom. Älskar att sitta vid deras köksbord och analysera, kritisera och höja till skyarna. Nu är jag äntligen hemma med solbrända axlar och bara nöjd över livet.

SHOES.

Min inspiration för bloggen ligger på zero. Snart har jag något roligt att berätta eller visa. Inte nu. Eller ni kan ju frossa i skor som jag gjort ikväll. Kolla HÄR, HÄR eller HÄR.


Charlotte Olympia

ONE YEAR ONE LOVE.

Idag, för ett år sedan, var en väldigt sorglig dag. Vårt Londonliv tillsammans tog ett slut. Jannika åkte till Stockholm, Sandra hem till Karis medan jag stannade i London i några månader till. Det är ett år sedan vi sågs tillsammans sist.

Jag saknar oss tillsammans så otroligt mycket.

ZUMBA!

Prövade Zumba första gången idag. Säkert sist av alla på grund av träningsförbudet. Efter all reklam, lovord och prisning var jag fullständigt besviken efter passet. Jag hade för höga förväntningar. Aldrig bra med höga förväntningar. Passet kändes som en enda stor uppvärmning. Bra träning, javisst, men what´s up with the music? Hälften av låtarna lät som dåliga Eurovisionsbidrag. Hädanefter håller jag mig till gamla goda Combat och Step. Sorry folks!

CLOTHES.När jag inte jobbar, umgås med familj och vänner eller tränar försöker jag få ordning på alla mina saker här i barndomshemmet. Ben har ockuperat vårt enda lediga skåp i huset. Då är det väl bara att spika upp en gardinstång i taket och hoppas på att den inte kommer ner tillbaka.

SHOES.

Jag skulle göra precis vad som helst, VAD SOM HELST, för dessa skor.Bild HÄR.

SPEAKING OF WHAT.

Dethär lyssnar jag på när jag tränar.


BARA FÖR ATT.

..jag haft en alldeles underbar dag. Gick en runda med Linda och doggen. Hämtade N från dagis och tog honom till parken. Gick runt i stan och N ville inte gå hem. Efter att jag mutat honom med att påminna honom att vi har lasagne och glass hemma var han villig att hoppa i bilen. Vi åkte tillbaka tillbaka till stan och såg på segelbåtarna som tävlade och pratade med Ben som nuförtiden är målarmästare. Fortfarande på Knipan i alla fall. Det är dethär som är det bästa med lediga dagar. Man har inga planer, bara tar dagen som den kommer. Ingen orkar bry sig om klockan och ingenting måste göras. Känns ändå skönt att jag ska på jobb imorgon. Lite rutin skadar väl inte. Dessutom kan jag andas normalt igen tack vare två spolningar och en burk antibiotika. Halleluja! Därför lite peppande träningsmusik straight from Sex & the City 2. Hellooo Sportten och beachbody 2011 (?).


COUNTDOWN WORLD CUP.


FINALLY.

Ben har äntligen sett en älg. Vid finska skolan mitt i stan. Och OM han är lycklig. Jag har hört älghistorien 17 gånger idag. Nu skall jag dricka det sedvanliga fredagskaffet. Ben sitter redan med mamma och pappa vid köksbordet. Pratar om älgar. Gotta go så att jag inte missar den 18onde gången.

SATC.

Mitt i allt elände med sjuk näsa och återbetalning till Kela är det en bra dag idag. Förutom att mina 4 popkalas biljetter, som jag vann, anlände på posten idag skall jag dessutom gå med ett helt gäng chicas och se på Sex & the City 2. Solen skiner från en klarblå himmel och vi skall ta några drinks efter filmen.


PUNKTERING.Inte roligt att punktera bihålorna. Här hade jag ännu färg i ansiktet och en glad min. Då var dethär bara bedövning. En lite längre och tjockare nål som trängde in i näsbrosket gav mig en betydligt mer vit & genomskinlig färg i ansiktet.

IN MY HEAD.


RSS 2.0