Everything comes to an end.

Stressiga tider vi lever i. Jag hinner inte uppdatera. Förlåt. Sista veckan på WP. 2 weeks off. En och en halv vecka jobb. Sedan skall jag dricka lonkero hela vappen.

Sand i ögonen.

 
 
Denna låt får mig att tänka på alla de kvällar (och nätter) vi satt hos "Sundbloms" då vi var små. Oftast satt vi och lyssnade på musik som Tom spelade för oss. Med sand i ögonen längtade jag hem till min säng. Men varken mamma, pappa eller jag kunde slita oss från det huset. Vareviga helg satt vi där i deras rosa soffor.

Två fina blommor.

 
 
Men du är den finaste mamma. Jag saknar dig!

.

  
 
Ida hjärta Ben.

20 år och systrar.

 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jag har världens bästa systrar. Love you.


18 til I die.

45 minuter kvar av mitt tonårsliv. I wanna be young the rest of my life. 18 til I die. Jag tänker fira min dag med att mysa med mina systrar, gå ut och äta med mina Londonbrudar och syskon i alla de former och dricka vin på Walkie. Det kommer bli den bästa födelsedagen på länge.
 

En Ann-Sofie.

 
  
Ann-Sofie. Den här norska reklamen är så DU. Kommer den på en andra plats efter filmjölken kanske?

Sunny Wednesday.

 
 
Dagen kan ju inte börja bättre när man får vakna upp till denna låt och vädergudarna bestämde sig för att skämma bort oss med ytterligare en molnfri dag och sommarvärme.
 
 

"And things don't always go the way you plan them,
but if your rolling with the flow well then it makes it easier,
makes it easier to bare."


Monday 2.

Dagen börjar lida mot sitt slut. Vilken härlig måndag. Hela förmiddagen låg jag på balkongen och njöt av det härliga vädret. 18 grader och sol i mars är inte så dåligt. Linda tog mig dock snabbt ner på jorden när hon informerade mig om att hon frös eftersom det endast var 25 grader i Australien idag. Soft.
Nyduschad skall jag nu lägga mig under täcket. Jannika och jag avverkade 2  långa timmar på David Lloyd idag. Imorgon kommer det att kännas i ben och armar har jag på känn. Men finns det någon härligare känsla än träningsvärk?
 
 
 
Himlen var fantastiskt vacker denna måndagskväll.

Pete Murray.

 
 
Just nu spelas denhär på repeat i vårt hus.

Monday.


Måndag igen då. Men det stör mig inte alls. Jag har haft en underbar helg.  
 
 
Fredagen spenderades på Edwards och Walkie. Vi delade på en flaska vin och det slutade med att Janka och Sandra fick skippa tennisen på lördagmorgon. Now we`re talking.
 
 
Nästa dag agerade vi turister med Ben. Vi gick längs South Bank (gotta love it) till The Tower och Tower Bridge.
 
 
Tower Bridge.
 
 
City.
 
 
 
 
  
Söndagsmorgonen började med lunch/brunch hos mig innan Janka och jag åkte till South Kensington. Solen lös igen från en molnfri himmel och längs med dagen blev det riktigt, riktigt varmt. Härligt! 
 
 
Våren har kommit till London.

Funky Friday.

Det är fredag, det är varmt ute, det är vår i luften, fåglarna kvittrar. Det är ju bara för härligt. Ikväll skall vi dricka lite vin med flickorna och skvallra av oss efter veckan. Jag har inte sett Sandra, förutom i skolan, på hela veckan eftersom han har fått ett nice extra jobb. Jag är verkligen inte van att inte ha henne vid min sida veckan igenom, så ikväll blir det en sån där härlig tjej-afton igen. Gotta love them. 
 
 
 
 

Goda råd.

Före jag for till London fick jag några fina ord nerplitade av mina närmaste i en grå bok. Jag läste nyss dessa fina ord och måste verkligen säga att jag verkligen gillar Mammas ord i slutet av hennes text.
 
"Du skall vara försiktig i allt och lite på din vakt. Inte så godtrogen som din mamma. Inte alltför misstänksam som din pappa. Men kanske en del av mor och en del av far så blir det nog bra."  
 

10 poäng morsan!


Tråkbloggen..

..fortsätter. I`m sorry. Men det händer så mycket just nu så jag inte alls hinner med i svängarna. Flytt, nytt jobb, träning, barnvaktas, mysiga middagar, välgörenhet. Allt mellan himmel och jord kantar mitt annors så lyckliga liv just nu. Och det blir bara bättre. Snart mina vänner, anländer mina två soulmates. Den blonda trion Törnroos är snart återförenade.
 

 


The Potbelleez.

 
 
Don`t Hold Back blev snabbt ny favoritlåt. Dessutom är bandet från Australien.

Uppdatering.

Dåligt med bilder och uppdatering på sistone. Veckan gick fruktansvärt fort. Inte undra på, vi har haft full rulle från morgon till kväll. Allt från husvisningar och bytesbilar till arbetsintervjuer och långa avskedspromenader. (vilket visade sig vara helt i onödan, som tur.) Min första fotbollsmatch i the UK har jag också hunnit med. Fullham-Hull City. The Cottage var fullproppat och stämningen är obeskrivlig trots att fel lag vann.   
  

 
 
 
Helgen har varit sådär härligt "tjejig". På fredagen såg vi filmen "New in Town". Enkel handling men fruktansvärt rolig. Tjejen framför oss gjorde det hela ännu roligare genom att skratta filmen igenom. Hon hade t.o.m mera skrattframkallande grin än Ääli, så ni kan ju tänka er. Lördagen skramlade jag ihop lite extra pengar genom att sitta barnvakt åt en familj på skolan. Klirr i kassan är alltid bra, mindre bra med tanke på att pengarna försvann lika fort som jag fick dem eftersom jag åkte raka vägen till Europas största köpcentrum, Westfields, direkt efter barnvaktandet. Jag mötte upp Jannika och Sandra, vi tog ett glas vin och jag fick i mig lite mat före vi åkte hem tillbaka till Wimble. Vi hoppade i partymoodet och begav oss till Smart Alex varefter vi gick till vårt trogna Walkabout. Det var rent ut sagt smockat och stämningen var på topp. As usual.
  
 

  
  Decent på Smart Alex.

 
Mindre anständiga på Walkie.
 
Idag blev det Westfields igen med Janka. Vi åt antagligen världens godaste pizza på Stone and Fire. För att inte glömma den varma våfflan med glass och chokladsås. Jag har återigen haft en alldeles underbar helg med mina Londonkvinnor. Batterierna är laddade för vardag igen. 
  
 
Min Bombay-pizza med Tandoori-kyckling, lök, broccoli, mango-chutney och yoghurt (?).


Vad säger ni systrar om att åka till Westfields när ni kommer?Dagens.

Janka sitter barnvakt ikväll åt en familj på skolan. Hon ringde just. "Ida, jag behöver på vessan men jag vet inte var den är!" What to do? Bara att väcka barnen som du just fick i säng.

I can see clearly now when the rain is gone.

Vilken härlig dag. Vilken härlig dag. Inte ens regnskurar och mörka moln har kunnat rubbat mitt humör idag. Efter att jag lämnat av flickorna vid skolan sprang jag en avslappnande länk. Luften var frisk och klar. Nu är verkligen våren här. Jag duschade och åt världens godaste pasta (Jonas! Märk väl att jag åt pasta.) till lunch. Innan jag åkte in till stan hann jag skämma ut mig på bensinstationen. "Eeh, sorry, I have some problem with my car, eeh!" (Imorgon får jag dessutom en hyrbil, SOM INTE ENS ÄR AUTOMATVÄXLAD !! Växla med vänstra handen är säkert kul.) Sedan mötte jag upp Jannika i stan. Kollade in vårens utbud i såväl de "bättre" butikerna som i ryssbutikerna. Vi gav upp, gick till Morissons, köpte korv, körde hem till mig och åt korv med bröd tills vi dignade av och somnade som två små grisar. That`s a light.  
  
Imorgon kan ni säkert läsa i tidningarna att århundradets storm har dragit in över London. Det regnar vågrätt och min gardin fladdrar fastän jag har fönstrena igenbommade. 
  
Imorgon skall jag gå på min första fotbollsmatch. Fulham-Hull City. Jag är så eager så jag spricker. ( Och de bästa, Miss Spara, är att det är gratis.) Wiihooooo!Moro!

Klarblå himmel och plus plus plus grader. Vad kan man säga? LOVE IT!   Igår gjorde Janka och jag en liten turistrunda. Vi började i High Street Kensington, som erbjuder väldigt bra shopping det med. Kanske Kingston börjar komma på en värdig andra plats. Anyway. Vi fortsatte vår färd genom Londons kärna med buss. Vi hoppar från buss till buss och ser vart vi kommer. På så vis upptäcker vi nya områden i London. "Nää, vi hoppar av nästa busshållplats istället!"  Igår slutade vi någonstans vid Tottenham Court Road/Holborn innan vi verkligen kollade vart bussarna gick och tog sedan tunnelbanan hem till kära Wimbo. En sväng via Walkie hann vi innan vi skiljdes åt och gick åt olika håll. En väldigt, väldigt bra dag.
  
Nu skall jag hinna med en snabb länk innan jag måste ta ett farväl igen. Hoppeligen ses vi alla i Queensland snart igen. 
 
 
 

 
 

RSS 2.0