Downperiod och allergi.

 
 
NU skall jag bli flitigare med bloggandet. Forlat for min lilla downperiod. Men jag har varit runt varlden och inte haft tid. Nu borjar alla bitar falla pa plats. Jag borjar komma in i rutinerna och kanner mig som hemma. Igar satt jag mig for forsta gangen bakom ratten pa valdigt lange. Bilen ar fortfarande Volvo. Ytterligare en modell storre. Hall tummarna att jag inte far varken punktering eller bucklor. Enough of that. 
Vardagen har kommit igang efter var holiday i Frankrike. Harligt vader och ett valdigt fint slott ute pa den franska bondvishan, gjorde sa jag nastan fick hemlangtan. Inte hem utan till Tenala. Lugnet och skogen ar verkligen nagot man uppskattar nu efter 8 manader i storstaden. Jag hoppas jag far en rejal overdos da Ben och jag kommer till Finland nasta veckas torsdag. Jag kan inte vanta langre pa att fa se er. Ni vet vilka ni ar. 

Sommaren har kommit till London. Traden star i full blom och temperaturmataren visar 23 grader. Med sommaren kom ocksa allergin som jag nu krigar med. Ogonen ar som tva tennisbollar och medicinen gor mig sa trott, sa trott. 

Kort.

I'm alive. Bloggen har haft pasklov, sa aven jag. Jag har haft en underbar pask i London. Jag har flyttat in i det nya huset och trivs redan som fisken i vattnet fast jag nagra ganger fatt bita mig i lappen for att jag saknar min Ida och Thea sa mycket. Men de mar bra och imorgon borjar de sin nya skola i norge. T.o.m jag ar lite nervos for morgondagen. 
 
Jag kanner mig redo for vappen och langtar otroligt mycket efter att fa se alla igen. Men forst skall jag hinna med ett veckoslut i Frankrike. Sol, slott, pool och god mat star pa agendan. Sweet.
 

Påskferie.

Jag lever. Sliten men lycklig. Huset på WP är ekande tomt och min kära familj är i Norge, vilket gör att jag nästan är hemlös. Nej då, jag våldgästar Ben och Jannika turvist. Påskferien i England är 2 veckor, vilket betyder 2 veckor loma för oss slitna au-pairer. Kunde inte komma passligare efter några hektiska veckor med flytt och jobbiga farväl. Jag hinner umgås med mina kära, slappa, sova, äta. Sweeet.
Min nya familj är hittills toppen. Barnen är söta och föräldrarna är chill. Nästa vecka ska vi till Frankrike en weekend för att hälsa på en av mammans vänner. 2 veckor på en ö utanför Los Angeles med familjen har jag också att se fram emot detta år. Halleluja!

Nu blir det shopping med Janka. Halleluja 2!

Otryggt.

Medan demonstranterna slår varandra blodiga, kastar mjöl och ägg på poliserna, stormar banker och planerar demonstrationståg längs West End hoppar jag på tåget mot Clapham. Jag tänkte möta upp Ben i Central idag efter hans jobb. Men pga att Obama är i town och att G-20 mötet hålls i London håller vi oss utanför stadskärnans gränser och ber till gudarna att London står kvar efter helgen.  
 
 
Bild från aftonbladet.se  
 

Från min terass ser London rätt lugnt ut. (Om man inte ser de 7 helikoptrarna som bevakar staden.)

Packa pappas kappsäck.

Jag kom till London med 2 väskor. Rummet är snart (snart) tömt och jag är uppe i 6 väskor. Kaos.

RSS 2.0