SEE YOU SOON.This is it! Snart åker vi mot flygfältet. I´m going to miss you my Love!

101010.

En blåsig söndag blev det den 10.10.10. Jag har lekt kurragömma och gjort en dörrkrans. Ingen tyckte den blev fin, bara jag. Dessutom har jag skypat med den nya medlemmen i familjen. Ni kan inte ens föreställa er hur söt han är. Väntar tills jag får hålla honom och snusa lite babydoft.


Min nya dörrkrans.

 

Nu skall jag dricka glögg med Ben och njuta av vår sista kväll tillsammans.

LÖRDAGSGODIS.


081010.

Idag, den 8 oktober, blev jag moster för tredje gången. En liten kille på 4 kg kom till världen. Nu kan jag verkligen inte vänta tills jag får åka till Ekenäs på måndagen. Lycklig! Jag frågade lillkillen M vad hans nya kusin skulle heta. Han sa bestämt: "Stinki!" Funderade en stund till och sa: "Nej, lillebror!" Men ångrade sig till sist och konstaterade att den nya kusinen skulle heta Larry! Well, happy as Larry!

TÅRAR OCH GLÖGG.

Dagarna bara springer ifrån mig. Första skoldagen för denhär veckan, även nästsista. Imorgon skall jag bara gå till Korsholms kulturhus och göra en bildanalys av en valfri målning som min lärare gjort. Efter det tar jag ledigt. I 10 dagar. Jag skall åka hem och sörja över att Ben åker ifrån mig... Nej då, jag tänker inte sörja och vara ledsen. 2 månader går alltför fort och jag tänker ta tid för mig själv och utvecklas. Jag har ju inte trots allt aldrig bott ensam. Jag måste väl pröva på det också. Mamma känner mig ut och in eftersom hon sa att hon inte vill att jag gråter när jag kommer hem. Ni som känner mig bättre vet att jag är en riktig lipsill. Jag gråter när folk äter ensamma, jag gråter till Idol, jag gråter när det är synd om folk, jag gråter till varje film och ibland gråter jag bara för att det är skönt att gråta. Jag brås väl på mamma. Nu tänker ni väl att jag konstant går med tårar i ögonen. Nej, för det mesta är jag glad, men ibland när jag inte är det tycker jag det är bra att gråta. Känns lite bättre efteråt. Men jag har bestämt mig för att jag inte kommer att gråta.

Vår sista onsdagskväll i Vasa skall vi laga en god middag och gå på en lång promenad runt Vasa. Dessutom skall vi, på Bens begäran, dricka glögg. Det lär dröja ett tag innan han får dricka glögg igen.
CONCENTRATION.

Alltid när jag sitter vid datorn och gör skolarbeten, och känner att jag för en gångs skull har lite flyt i mitt skrivande, hittar jag mig själv 5 minuter senare inloggad på facebook. Jag vet inte om jag gör det omedvetet eller om det bara är koncentrationssvårigheter?

SUNDAY NIGHT.


Fruktsallad, bärte och how to loose a guy in 10 days.

BREAKFAST.

Idag har Ben och jag avnjutit en 2 timmars härligt lång frukost på hotell Kantarellis i Vasa. En perfekt start på dagen och det var verkligen värt varenda öre. Ett bra alternativ om man inte vill gå ut och äta middag men ändå unna sig något extra.


HOME SWEET HOME.

Här bor jag nuförtiden.


Oftast sitter jag här framför tvn eller näsan i en tidning. Soffbordet har jag fått av farmor och farfar & jordgloben fick jag av en snäll man på findit.fi. Bakom hyllan finns vår säng.


Äntligen en ordentlig closet där jag får in både kläder och skor.


Här är min gamla byrå som jag också fått av farmor och farfar. Spegeln på väggen köpte jag av Jemppa och ljustaken hittade jag på loppis för 1 euro.

NEW YEARS.

Förutom en julafton på stranden tänker jag också fira in det nya året HÄR. På Bondi beach i Sydney tillsammans med dehär 2 herremännen.


David Guetta.


& Armand Van Helden.

FALL.

Äntligen hittade jag min kamerasladd. Här kommer bilderna jag lovat tidigare.


Det här fina trädet står på vår gård och nästan varje morgon ser det ut såhär. Förutom när det regnar.


På vägen hem från skolan cyklar jag alltid upp för denhär backen. Jag önskar att trädena kommer att se ut såhär hela vintern.

ALL BOOKED.

Ben kläckte en idé på måndagen om att han ville att jag skulle komma till Australien under jul & nyår. Idag bokade vi biljetten. Yep, you heard me. I´m going downunder again. För en hel fantastisk månad mellan den 9 december och 12 januari. I´m happy as Larry. Nu återstår bara att boka retur biljetter till London and I´m all booked. BOOOYAA!Det blir en annorlunda jul i år. En jul på stranden.

RSS 2.0