OTUR OCH BED HEAD.

Man märker att dagarna i skolan har varit hektiska plus att flytten har tagit på krafterna. Jag är yr som en höna, trött i benen och glömmer saker väldigt lätt. Det är väl bara att get used to it. Anywho, efter att flygit ett X antal gånger tror man väl att jag skulle ha lärt mig. Inte igår. Först stred jag i säkerhetskontrollen om att jag inte har en sax i väskan. Det är mina sminkpenslar eftersom jag använt dem i skolan idag. Jag ångrade mig snabbt efter att kontrollanten fiskade upp en sax från min väska. Ibland är det inte bra att ha en stor väska. Väl i Helsingfors fick jag min 21 kgs väska som var security checked och tömd på hårprodukter eftersom burkarna var för stora. Så nu till min fråga, var kan man köpa Bed Heads produkter i Ekenäs/Karis?


ARBETSPLATS.

Medan jag packar och steker julskinka tydligen kan ni ta er en titt på min gamla arbetsplats här. Den Norska Skolan i London eller den mysigaste skolan i universum. And how I miss you!

ANNONS.

HAR NÅGON EN MAMMA/FAMMO/MOMMO/BEKANT I 50+ ÅLDERN I VASA TRAKTEN, SOM KAN VARA MAKE-UP MODELL PÅ TORSDAG FRÅN 12.00-16.00?


Help me out, please!

SAKNAR.Sandra är i London och här sitter jag i en tom lägenhet och äter gröt i väntan på att få gå 4 km till skolan. Inte okej. Jag vill ju vara med dig där du är.

TODAY.Packa, packa, packa. Snart är jag Ekenäsbo igen. Men bara för sommaren. Just nu längtar jag till torsdag och nästa helg då flytten är över och jag får överkonsumera lonkero.

IN MY HEAD.


BARGAINS.


Engelsk tallrik 1 euro.


Äkta oanvända Havaianas 2,50 euro.


Prickigt påskpynt 1,50 euro.

Allt kommer från Eva & Adam i Vasa. Dessutom fick jag rabatt och hela kalaset gick på 3,75 euro.

ONE DONE 700 TO GO.PERFECT FRIDAY.

Efter att jag hittat tre helt suveräna nagellack på Kicks idag unnade jag mig äntligen lyxtid på Vasa Day Spa. Började med nack- och hårbottensmassage och fortsatte med en Ole Henriksen ansiktsbehandling. Min klass vet nog precis vad jag vill ha. Efter Hotter then Hell och en läskande lonkero är jag helt slut. Återkommer en annan dag. Let the weekend begin!

TODAY.

Ett: H&M ringde idag angående jobb under sommaren. Men som ni vet är vi i flyttningskede och kommer spendera sommaren i Ekenäs. Nästa vecka flyttar vi.

Två: Ikväll blir det tacokväll med estenomerna. Whoop whoop!

GÅSHUDS ONSDAG.


TUESDAY NIGHT FEVER.
IN MY HEAD.


SUNDAY DINNER.

Jag skickade Ben till butiken. Enda kravet från min sida var att maten skulle vara hälsosam annars hade han väldigt fria händer. Jag tror han inte hörde mig.


MALENE BIRGER.

Efter Karismas fashion show blev jag väldigt sugen på Malene Birgers halsband.
SUNDAY FUN.Vi åkte till ett utkikstorn.

SUNDAY MORNING 2.Det börjar likna nåt.

SUNDAY MORNING.

Känns inte så skönt att vakna upp just idag. 2 veckor till första maj och såhär ser det ut i Vasa idag:Och nej, det är inte aska.

MARIA MONTAZAMI.

Kolla in min favorit hollywoodfru. Hon har börjat blogga.

LYCKANS DAG.

Popkalaset kommer tillbaka till Ekenäs med artister som tAKiDA, Patrik Isaksson, Veronica Maggio, Salem al Fakir, Darin, Lorentz & M. Sakarias samt Erik Grönwall. FATTA LYCKAN!

EARLY MORNING.

Det är inte sant. Hela veckan har jag slitit och gnuggat ögon för att vakna när klockan ringer. När jag kommit hem från skolan typ 16.00 har jag varit dödstrött och sovit bort dagen. Men idag, fredag, min enda lediga dag vaknar jag av MIG själv klockan 07.00 klarpigg och får inte sömn. Anywho, får göra det bästa av dagen. Jag skall börja dagen med en tidig länk för att sedan fortsätta den med ett besök till sjukhuset (mera prover skall tas av mig) och shopping. Ikväll får vi bland det absolut finaste besök man kan få till Vasa.

BEN BLOPPAR.

Eftersom vinterjackor är väldigt sällsynt i Australien har Ben valt att inte ta med sina vinterjackor hem. Så nu har alltså DU chansen att köpa snygga vinterjackor till dig eller din pojkvän för en fjuttig peng. Dessutom är de oanvända eftersom Ben är varmblodig och gått med sin läderjacka hela vintern. Yep, you heard me, han klagade inte ens i converse och läderrock då det var -27.5 grader.


Rock 1. Grön jacka från Topman London. Ser verkligen bättre ut i verkligheten. Storlek M. Pris 30 euro (köpt för 70 euro)


Rock 2. Filtjacka från Jack & Jones. Storlek: L. Pris 25 euro (köpt för 65 euro)

KEMI.

Idag tillverkade vi eget läppglans i skolan. Plötsligt gillade till och med jag kemi.


THE MOMENT.

Det blev så himla sorligt idag i skolan. Vår härliga lärare och programansvarare skall bli mammaledig i Maj. Vi bestämde med klassen att ge henne något fint och önska henne lycka till, men framför allt tacka henne för att hon alltid orkar vara där för oss och inspirera oss till tusen. Vi hann bara önska henne lycka till och så var gråt- och kramkalaset i gång. Jag har en härlig klass och jag vill aldrig att vi skall skiljas åt!

JUST NU.

Längtar jag lite extra tillbaka. Kollar biljetter stup i kvarten. Önskar att jag hade lite mera tid och pengar och kunde åka med Sandra på söndag. Våren på ön är helt fantastisk.DEBUT.

Våren är här hörni. Nu går det till och med att cykla på Vasas gator utan att fastna i snön. Dessutom gjorde min cykelkorg, som jag hittade på loppis (för 7 euro), debut.


MARDRÖM.

Igår hade jag min allra första (och då menar jag allra allra första) kund, som skulle färga håret. Jag har aldrig färgat hår förut och tyckte själv det var lite väl riskabelt att ta en okänd kund till andra timmen. Inte nog med det kunden skulle också ha flera färger lite asymmetriskt. Inte nog med DET var kunden också allergisk mot färg och om färg spilldes i hennes hårbotten eller hud skulle huden frätas sönder. Känns skönt att vi har finska idag.


http://blog.frisorska.se/wp-content/uploads/2009/03/groen_haarfaerg_mintgroena_effekter.jpg

PRIMROSE HILL.

Om Ni någon gång besöker London skall Ni absolut ta er ett besök till Primrose Hill. Ligger i norra London precis bredvid London Zoo och på gångavstång från Camden. Ta en break från storstadsvimlet och vem vet, kanske du får syn på Jude Law som bor bara ett stenkast från Primrose.TODAY.


Idag delade Citymarket ut GRATIS sockervadd i butiken. Hello there!


Efter fem besök till Citymarket blev det Sushi och champagne! Oh happy day! Nu, gott folk, blir det skolarbeten!

FASHION SHOW.NU skall jag möta upp Hanna på stan. Fashion show it is!

LAGER.

Annors, är det någon som vet var i Vasa man kan hyra t.ex. ett lager, där jag kan förvara mina möbler och andra ting under sommaren?

GODMORGON!

Dags att stiga upp och ta sig till skolan. Idag skall vi ha Kérastase skolning. Intressant, intressant.


INSPIRATION.

Jag tänkte tipsa om en blogg, som har gett mig mycket inspiration och hopp inför framtiden. KLICK.

PHOTOSHOOT.

Här är mina & Jangis slutbilder från photoshooten, som vi gjorde för någon vecka sedan. Platsen är Vasa stadsbibliotek och modellen är Jenny.STIL.

Gjorde en stilanalys och stilplanering till ett portfolio arbete som jag lämnade in före påsk. Här kommer några bilder som jag använde i portfolion. Ben stackaren fick agera provkanin och modell igen.


MERA PÅSK.


Långfredagen spenderades hos syster. Mat, mat, mat.


Och vi vände upp och ned på huset.

Pappa och hans killar är alla sponsorerade av samma company.

På lördag blev det fest. Förfest hos Jessica och André för att senare sluta på...

vårt kära Ettan.

Bästisar.

Ben och Vicki i vimlet.

På söndag blev det dinner igen. Mat och vin. Igen.

Jag är nöjd över alla chokoägg jag fått i strumpan och Ben är trött på påsken.

Påskens bild. Kärlek.

PÅSK.Tillbaka i Vasa. Trött men nöjd. Påsken var ju helt fenomenal. Mera bilder kommer. Sen.

RSS 2.0