www.charlotteperrelli.chic.se

Kolla vad jag hittade på Perrellis blogg:http://charlotteperrelli.chic.se/2010/02/malmo-finland/

Status.

Nyduschad. Ny människa.

Dessa smutsiga söndagar.

Här sitter jag yrvaken. Vaknade just efter en liten 2 timmars powernap. Har fortfarande inte duschat bort hårsprayet och drinken som någon spillde över mig igår. Har inte borstat tänderna och känner smaken av glass och chokladkaka i munnen. Och klockan närmar sig 20.00. Men jag skall ju inte klaga. Gårdagen var fenomenal. Charlotte Perelli var snygg och smal som en sticka. De var inte alla otåliga, oförskämda och hänsynslösa 50 plussare som slogs om platserna längst fram vid scenen.

Är det bara jag eller gör sig våren pytte lite påmind i Vasa idag?


Parkingspace.

När vi vaknade imorse hade nån parkerat på vår parkeringsplats igen. Störande med tanke på att det alltid är samma bil som parkerar där på morgonen. Ben tänkte att han skulle ändra på saken och skrev en lapp (utan min hjälp).

"PLEASE DO NOT PARK HERE! THIS IS OUR CAR SPACE!

PARKERA SNÄLLA INTE HÄR! DETTA ÄR VÅR BIL RYMD!"


Google translate är kanske inte alltid att lita på.

Test.

Medan jag packar, springer ärenden och städar, kan ni titta vad mitt team och jag gjorde i skolan igår. Fotokurs it is!

Wednesday at school.


Ibland har man ingen aning om vad som kommer att hända i skolan. Kanske lika bra med tanke på vad vi gjort i skolan idag. Bilderna till fotokursen blev i alla fall klara och godkända. Så man får väl bara vara nöjd. Bilden är tagen av Cicci.

Done.

Fotouppgiften är inlämnad och jag vill inte jobba med photoshop på ett bra tag.

Tråk tisdag.

Det fanns absolut inget hopp för denna tråk tisdag före Ben smög iväg (jag märkte inte ens när han gick) till Neste. Han kom hem med en liter glass och kinuskisås. Han vet min största svaghet. Plötsligt vände stämningen och jag är glad igen.  Happy day!


You stole my heart.


Alexandra lät mig låna hennes födelsedagspresent. What can I say more? Jag blev kär på direkten. Med diverse olika funktioner finns det nu äntligen hopp för mitt vinterhår. Eller det finns i butiken. Den är ännu inte min. Vill ha och vill ha!

Finny vs. Aus.Nu vet vi vad klockan är i Australien.

Jeans & Clothes.JC har en snygg och vårig reklam. Får mig ännu mera att längta till varmare tider.

Åbo.Jag har ätit mat i mängder, bakat muffins, ätit deg och chokladägg.


Haft så himla roligt med alla mina underbara vänner. Orättvist att de alla skall bo så långt borta.


Gått på inflyttningsfest och besökt krogen Monkey. Schysst krog med bra musik.

Däremellan har jag myst, skrattat, druckit vin, gått på IKEA, fryst benen av mig, klippt hår och bara njutit av mitt sällskap. Sweet weekend! TACK Vicki & Linda för en huippu fest och TACK Ääli för husrum och mat!

Vasa.

Jag är yrvaken fast jag redan vaknade 07.00. Tillbaka i Vasa. Det är kallt och det snöar men livet är inte så tokigt. Åbo var helt fantastiskt. Jag har lätt de bästa själsfränderna i Åbo. Uppdatering senare. Inte nu, måste rusa till skolan. Det kommer bli en intressant dag. Vi har en stilanalytiker på besök.

.

JAG
VILL 
ALDRIG
ÅKA
FRÅN
ÅBO
.

Wasa City Loppis.Tygkass 50 cent.Silver ljusstakar 1 euro/styck.Glaskaraff 1.50 euro. Den här skall jag ge åt min syster Karin eftersom hon har pippi på glas- och silversaker i alla de former.

White ink.En vit tatuering skulle inte vara helt fel. Fresh, tycker jag. Vad tycker du? Kanske inte en fågel.

My playlist.


New shoes.
Heart.


London part two - Serenity.London part one - Hectic.
Deliveryboy.

Före jag träffade Ben jobbade han som deliveryboy i Australien. Härmed utnämner jag, helt kallt, Ben till den snyggaste deliveryboy i Australien. Dessutom, VÄRLDENS snyggaste arbetskläder.
CAN´T WAIT!


New Years.

HÄR skall vi fira nyår 2011-2012.


All you need is love.
Walk-in.

Idag pratade vi om kläder och vård av kläder i skolan. För tillfället skriker mina kläder efter hjälp. Kläder som jag använder är intryckta i mitt skåp på ca. 30 centimeter. En del av kläderna är ihopvikta (hoppas jag) bland Bens kläder i hans skåp. Resten av kläderna ligger i en IKEA påse under vår säng. Jag är i desperat behov av förvaring.
Hardcore Mellman.MAMMA!

Här är DJ:n jag pratade om.


Måndag.Jag har så mycket att läsa för tillfället så jag vet inte i vilken ända jag skall börja.Idag anlände dessutom mitt efterlängtade armband som jag fick av Ben till julklapp. Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt.

Ben gör läxor.

Ben har skrivit sitt första brev på svenska. Till sin lärare.


Hej Marika!

Jag hade en bra veckoslut. De var fint väder med mycket snö. På fredagen vi (jag och min flickvän) var til hennes systers hem och tittar på TV och åt god mat och mycket öl med min kompis Ronny. Sen på lördagen vi var handlar i stan och åt lunch på Rax Pizza, och de var jätte gott! Och idag jag var til Citymarket och köpte ägg, bacon, appelsin juice och bloomer för min flickvän på hjarterdagen. Också idag är Ronnys fordelsdagen och vi åt choclad kaka. Ikväll jag ska studera lite svenska och drinker mera öl. Och sen nesta torsdagen vi far til Åbo för våra kompisars "housewarming party". Men hej, nu jag måste gå.

Jag hoppas du hade en bra veckoslut också! Vi ses imorgon.

HEJ DÅ

Happy Valentines day.

Jag vaknade av en massa rosor och morgonmål på sängen. Ohh happy day!


Nu blir det kalas och kalas. Grattis Vasas starkaste man!

Typ om 5 dagar.

Just nu.


Kismet Strawberry Cheesecake.

Håller med Jemppa. Den bästa smakupplevelsen på länge. Närmare Nirvana kan man nog inte komma, enbart med hjälp av en Kismet.


Strath Elixir.

Här är min nya vän. Han lovar att ge mig energi och uppiggning när livet kräver mer. Finns att köpa på Hälsobutiken Life för 15 euro.


Tyvärr är han den äckligaste vän jag har.

Blizzard.Seriöst, Vasa ser ut som Antarktis. Please, please STOP SNOWING!


Portfolio.Fast jag nästan stressade livet av mig före julen med alla arbeten som skulle in känns det nu väldigt bra. Arbetena börjar rulla in tillbaka och jag får lön för mödan.

Surpuppor.

Jag håller med Vicki.  Buu för störande surpuppor som tror det kostar pengar att le och vara glad.

Idag skulle Annika parkera på min gård, men när vi kommer in på gården står det en fet blå paketbil på MIN parkeringsplats. Det sitter en sur (inte svensk) gubbe i en traktor och viftar åt oss att här kan vi inte parkera. Mitt adrenalin ökade. Småarg går jag fram till gubben och frågar om det är hans bil. Han svarar inte, utan han SKRIKER att HÄR KAN VI INTE PARKERA! På min skrangliga finska säger jag snällt att jag bor här och behöver MIN parkeringsplats. Surgubben SKRIKER ATT HAN BEHÖVER PARKERINGEN FÖR ATT HAN JOBBAR MED ETT VATTENLÄCKAGE (Observera att det fanns många andra lediga platser) OCH ATT VI FÅR PARKERA NÅGON ANNANSTANS IDAG. Och så slår han fast dörren på den stackars traktorn med all kraft han förmår.

Hurra för mitt moderlands citronsura befolkning och hurra för att min pojkvän är bäst och vet att man inte skriker åt flickor, kvinnor eller damer på det viset. Synd att Annika hann köra hem före Ben flyttade bilen.

Det lönar sig att sitta barnvakt.


Sunny Sunday.
Wyclef Jean.


Todays with Ben.

Ben brukar snällt sköta "dagens" åt mig på hans Facebook.

Ond cirkel, inget annat.

Jag fick svarena från blodproverna idag. Allt är normalt i min kropp, jag är varken döende eller har diabetes (som jag trodde ett tag). Läkaren konstaterade att jag är i en ond cirkel, sedan jag fick svininfluensan i augusti, och plockar upp alla nya virus som rör sig i luften. Hon förbjöd mig att träna och rådde mig att fortsätta äta vitaminer och vila. Hon påpekade även att jag kommer bli helt frisk i vår.

Jag är nu inne på min femte sjuka månad. Om tre månader blir jag frisk, alltså i April, då allting blommar. April, Maj, Juni, Juli lider jag antaglien av allergi. Summa sumarum: HALLELUJA för Augusti, September, October 2010!


London.

En kär vän till mig ringde just och berättade att vi skall åka till London i April. Gärna för mig!
New York.

När jag flyttar till New York efter Australien och Stockholm så skall jag bo här:

...i New Yorks dyraste lägenhet.

Friday night.

Stormen har lagt sig. Eller rättare sagt: mina middagsgäster gav sig ut i Vasas nattliv för att beskåda Takida. Kvar lämnade de en liten själ som ligger tvärs över soffan och ser på Night at the Museum. Gärna för mig. Härliga fredagskväll!


Lite pinsamt.

...att sköterskan måste fråga om någon kan komma och hålla i min arm när hon skall sticka nålen i mig. Jag kan inte rå för att min arm är nervös och darrar som ett asplöv när ett blodprov skall tas. För att göra historien lite mindre pinsam kan jag berätta att jag höll andan under hela blodprovet. Det måste vara mitt nya rekord.

Just nu drömmer jag om:


En maffig byrå.


En stilig spegel.


En telefon som ringer när JAG vill.


Wallet.


The systemkamera.Help me out.

Berätta för mig vad DU gör när du är sjuk och ynklig? Nu har jag gjort allt som tänkas kan innanför dessa 4 väggar.

Kärlek till mat.

Jag skulle till sjukhuset idag och ta lite blodprov och dyllikt för att (kanske) äntligen få reda på vad som felar mig. Att vara sjuk konstant sen September 2009 är ju inte normalt. Anywho, jag skulle inte få äta 12 h före proven. Jag visste redan igår att jag aldrig kommer klara mig utan mat i 12 h. Vem klarar sig utan mat i 4 h?

Jag hade rätt. När jag vaknade var jag vrålhungrig och övervägde att gå till sjukhuset dödshungrig eller äta en massiv frukost. Jag valde det andra alternativet. (Förlåt Mamma!)Imorgon gör jag ett nytt försök.

Feber.

( http://pepstraktelser.files.wordpress.com/2009/10/sjuk.jpg )

Är det möjligt att få feber två gånger på två veckor?

Blond.

Ni har kanske svårt att tro att mitt hår var nästan vitt när jag var liten, med tanke på att jag aldrig färgat mitt hår. O nej, jag har inte riggat upp kameran för att få en bild av mig själv, den är smygfotad av Aussieboy.

Just a regular sunday.


Ben och Mellman brukar allt som oftast ha sina egna lekar.


Ben tar en paus. Mellman pausar aldrig. A & R står nästan alltid vid spisen och lagar mat åt alla sina "barn".


Ben och Mellman leker lite till.

Gaga.


http://www.bnd.com/


http://www.nydailynews.com/

Ingenting förvånar mig mera när det gäller denhär kvinnan. Men jag gillar henne. Bilder från the Grammy Awards 2010.

Hamish and Andy 2.


Sisters.

Fick två långa samtal igår från söder. Alltid lika skönt att få långa uppdateringar. Jag saknar er två.

Vasa Streetstyle.

Snyggast (och brunast) på stan: Jemppa.

Inspiration.

Snyggast på Elle-galan: Sofia Malm.
(Bild: stureplan.se)

Hamish and Andy.

Dehär två fenomenala killarna hälsar på hos oss dagligen nowadays. I början var jag enbart irriterad över att dehär rösterna ständigt var i vår lägenhet. Men nu har Ben fått mig helt hooked. Sen frågar jag mig hur rolig man kan vara?Dessutom har Andy röstats fram till en av Australiens snyggaste.

RSS 2.0