Still alive, men pa slutrakan.

Jaha, sa hande det mig? Svine smittade ner mig ocksa. Jag som last pa och foljt med nyheterna som en galning har varit ytterst forsiktig. Kanske det ar just pga det. Lordag morgon vaknade jag upp och madde.. Ja, svinigt daligt. Ringde lakaren som bekraftade att jag hade swine flu. Sedan dess har jag luggit i min sang och tuggat tamiflu sa det star ut ut oronen pa mig. Men jag ar pa battringsvagen. Idag har jag tom tagit mig anda in till stan. Min rygg ar sjuk. Min nacke ar sjuk. Lyckligtvis ar jag fortfarande samma Ida. Ingen knorr och inget tryne.

Laters!

Gåshud.


BBQ.

 
Tack alla som var med igår.

Framtid.

Jag fick veta igår att jag också skall få någon ordning på mitt liv i framtiden. I höst finns jag i Vasa och studerar till Estenom.


Tack Janka!


14 timmar.Före jag får träffa min baby på flygfältet imorgon skall jag bränna fiilisskivor till lördagen, jobba 3 timmar och sedan gasa iväg med EYB till Vanda. Halleluja! 2 veckor och jag längtar snart ihjäl mig. Höjer på hatten för Sandra och Axel! Lördag blir det BBQ på gården med en massa lonkero. Halleluja 2. Därefter skall jag dansa mig till Ettan för första gången (kanske också sista) för denna sommar. En vecka jobb kvar och lördagen den18 juli är jag tillbaka i London. Life's gooooood!

Just nu.

 ..spelas denna på repeat i vårt hus.

LA.

 
Det slog mig just att jag befinner mig i denna stad om 3 veckor.

WE.


One week.

En vecka har gått i Finland och saknaden till London är just nu enorm. Jag saknar mitt Wimbledon, mitt London, mitt England. Mest saknar jag nog min Benjamin. 

 
 
Kan man vara hem hemma och längta hem?

Ekenäs.


1.7.2009

Home Sweet Home.
RSS 2.0