Happy New Year!Nu står nyårsmiddag på agendad och en massa champagne. I like that. Happy New Year Folks!


Sushi.

Igår hade vi hemlagad sushi till middag. Utan rå fisk. Så himla gott.
Bild.

Har inte så mycket att komma med i form av text. Min hjärna är på semester. Därför visar jag en till bild från försvunna tider. Ladies and Gentlemen, 3 hönor i Rom. 2006.


London.


Taget från min balkong i London våren 2009.


Hej då julklappspengar!


Nu skall jag shoppa.


Hurry up!


Regn?

Vi som skulle skrinna idag och så regnar det. Hur tråkigt är inte det?


Snow.

Sa jag någonsin att Ben älskar snö?


Merry Christmas!


Mera Erik.


Planer.

Pratade just med Sandra. Just nu har vi många järn i elden. I början av året hoppas vi på att flyga till Stockholm och återförenas med den yra svensken. I vår yrar vi hoppeligen omkring på Londons gator. Just like good old times. Can´t wait, can´t wait, can´t wait!


Stockholm.


London London London.


På tal om paljetter.

Kolla in min paljettväst som jag fick av min kära Mormor. Hon har köpt den i USA och hittade den i en av sina 7 walk in closets. Vilken klockren väst!


Hair.
Jag satte saxen i Alexandras hår.


Weekend.

Jag var ju på fest i helgen. Och vilken fest det blev. Affes var bättre än aldrig förr och folket var trevligt. Tyvärr glömde jag kameran lite och dethär foto är väl nog också det ändå jag vågar visa.


Just nu.

Pusslar jag och ser på mumin.


Skrämmande.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6322529.ab  


Black bags.

Eftersom min stora svarta väska gått sönder och jag allt som oftast använder tygkassar nuförtiden, önskar jag mig en ny stor svart väska.


Ja tack!


Ja tack!

I need a pair of new shoes.Boots from Christian Louboutin.

Today.Ungefär såhär känner jag idag. Klockan är 7 och jag vaknade just. Sju på kvällen.


the Daily Mail.

Läser the Daily Mail online och kommer över denhär artikeln. 

Agnes som vann Idol 2005. 


Tjuvar.

Det är inte bara i Karis det finns bovar. Tydligen i Polen också.

Good times.

Sitter helt ensam hemma och sorterar filer och foton på datorn. Har glömt bort hur mycket bilder jag har på mamma och pappas dator. Aderton tusen foton.

Home.

Äntligen hemma. Nu kommer julstämningen sådär småningom.


I´m off.

iPoden är fullpackad med ny musik. Väskan står i tamburen och jag är över Vasa för i år.


60.

Konstaterade att det är 60 grader varmare där Ni är just nu. Miss you.


My happiness.Alla portfolion gjorda, alla tenter skrivna, alla kunder har gått hem, alla loggböcker är inlämnade, naglarna är lackade och nu tänker jag sluta stressa för iår.

Halleluja!

Det är jullov. Jullov. Ledigt. Jag får fara hem. Hem till Ekenäs. Behöver inte tänka på skola. Fira jul. Äta. Äta. Äta. Fira min första jul med min Aussieboy. Halleluja! Välkommen jullov! Du kommer precis när jag behöver dig.

Fick idag äntligen pröva på Aussie schampo som jag köpte av CicciKICKS igår. I´m in love. Doftar gott, håret känns tjockt och jag är fräschast på jorden. Nästan.

Köp köp köp, it won´t let you down. Promise!

Franskis och knackisar.

Det är snöstorm ute. Det firar Ben med att steka knackkorv och en påse franskisar i ugnen. Efter den festmåltiden känner jag mig som en överviktig flodhäst. Dessutom vet jag att det finns glass i frysen. O holy malare!

Idol-Eriks flickvän.

Jag trodde jag var ensam när jag skämdes över att Idolvinnarens flickvän stal de ögonblicket alla idoler drömt om. Tydligen inte. På facebook finns det en grupp som heter "Gå av scenen Idol- Eriks flickvän". Gruppen har 14.000 medlemmar. Fjortontusen. Jag tycker synd om flickan!

-17

Är det lagligt att vara ute när det är såhär kallt ute?

ERIK!

JAA! Jag kan fortsätta se på Idol. Erik och Higher är det bästa som hänt sedan Agnes och Ola. Jag grät som ett litet barn då han sjöng vinnarlåten. Jag såg inte tvn mera när hans pappa klev upp på scenen. Jag dog då hans flickvän steg upp på scenen. Så himla fint.

Sen skämdes jag ögonen av mig när hon inte fattade att gå ner och dessutom dängde Erik i huvudet.

Favorit.


Det är över nu.

Killer veckan är så gott som ÖVER nu. Tack gode gud. Massageprov, biologi tent, kundkväll, seminarium om klipportfolio, bildanalys och hudvårdstent har jag klarat av denhär veckan. Check! Eller nästan i alla fall. Min sista portfolio skall handla om Murad. Then, ladies and gentlemen, tar jag jullov och åker hem. Hem hem till Ekenäs.

Årets viktigaste dag.


Vem vinner? Själv slutar jag se på Idol om Calle vinner.

(bild från tv4.se/idol)


Dreamin´.

Ibland när jag lägger fast ögonen är jag fortfarande i London. Idag hände det 2 gånger. Jag väntade på bussen vid torget och min iPod spelade denhär låten:Då satt jag bakom ratten, körde på en trång gata eller en 8-filig motorväg i London och hade Jannika bredvid mig. Hangover allt som oftast. Jag öppnade ögonen, det är svinigt kallt, klockan är 08.00 och jag såg ett folktomt Vasa torg framför mig.

Andra gången var idag vid lunchen. Capital FM spelade i bakgrunden och ett soligt Leicester Square nämndes. Plötsligt kände jag "London-doften", stressen, pulsen och lite irritation över de våldsamma och yra turisterna.


I verkligheten hade jag en tallrik tonfiskpasta framför mig.

Hud och sömn.

Jag som skulle läsa på hudvårdstenten som jag har imorgon. Slutade redan 12, kom hem, åt lunch, satt mig framför skolmappen och just där tog mitt läsande slut. Jag sov i 3 timmar. Det tar på att äta antibiotika i 14 dagar.  Nu måste jag få frisk luft. Ska följa Ben till jobbet, gå via butiken och köpa något gott till middag och sedan skall jag läsa, läsa, läsa.


Portfolio.

Idag har jag presenterat och lämnat in min näst sista portfolio för denna hösttermin. Jag är nu på slutrakan. Imorgon terminens sista tent och nästa vecka skall jag bara lämna in ett produktarbete. Sen tar jag jullov. Boooyaaa.

Anywho, lite bilder från portfolion. Jag har klippt och stylat Kristel


Soon soon.

Snart, snart får jag komma hem till Ekenäs igen. Så jag längtar!


Stilanalys.

Idag analyserade vi klassens stilar i skolan. Min stil är lite "friluftsliv" och "farfarish". Vad nu det betyder?


Syskon.

Visst har jag och mina 2 systrat stridigt i våra dagar. Men det HÄR är väl ändå att ta i lite. Vilken tur att mina systrar är mina bästa vänner idag.

Mamma & Pappa.

SNART SES VI!

Julkalendern.

Jag räknar ned till den stora dagen med årets skönaste brud, Anna Anka.

Julklappar.

Vi fick julklappar idag på posten från downunder. Vi öppnade dem i förväg (sorry pappa!) och såhär glada är vi i våra fina julklappar.


Glögg.

Glöggprovning igår på Pepparredaktionen. Nu vet jag vad jag skall göra på jullovet. Dricka glögg.
Recepten hittar du här.

Kallt.

Det är kallt i Vasa idag. Mina ben och kinder var lätt avdomnade när jag gick hem från skolan. Jag hatar att frysa. Fast jag älskar snö och kalla vintrar, önskar jag ibland att Finland låg söder om ekvatorn.

Typ nämare Australien.


Modell sökes.

Vill DU vara min modell imorgon och få en ny frisyr?
02122009.

Godmornin´Vasa!

Nu skall vi gå ut och gå i hopp om att få lite inspiration till min bildanalys jag måste få klar idag.

Vill någon ställa upp som min klippmodell DENNA VECKA? Måst klippas torsdag eller fredag?

Önskelistan.

Jag skulle vilja ha en ny stor tavla. En jätte stor tavla. Typ denhär:

Finns på IKEA såklart.

Säljes.

Behöver någon 2 begagnade svarta IKEA soffor? Det kostar nästan ingenting.Annors, jag vaknade 04.45 imorse att grannen och grannens kompanjon sjunger så högt de kan. Sjungandes pågick ännu när klockan ringde 07.45. Nu har det dock tystnat.RSS 2.0