Fødelsedagsfiras & Oxford.

Så var det søndag igen. Ænnu en vecka har passerat i ilfart. Jæntorna har haft høstlov från skolan denna vecka, så vi har verkligen bara slappat, sovit længe, trænat, varit till Kingston och bara njutit av varandras sællskap. Imorgon ær det dock back to reality. Jag skulle kunna spendera hur mycket tid som helst med dehær flickorna. Jag tænker inte ens førsøka mig på att førklara hur goa de ær.


Eftersom Sandra uppnådde livets viktigaste ålder på torsdagen festade vi till det lite extra på fredag. (Æn normalt, før min del.) Vi børjade med taco, vin & breezer hos mig och efter ett antal långa diskussioner senare kom vi till slut ivæg. Vi børjade på the terrace, dær vi træffade de andra, och slutade, naturligtvis, på Walkabout. Dær jag nuførtiden ær stamkund. Borde man sluta gå dit nær alla dørrvakter kallar mig "Finland" och bartenderna ger mig rabatt? 


 
Denna bild får beskriva resten av kvællen.  

På lørdag hade vi planerat att ta oss till Kingston. Vi gick ner till centrum och det enda vi såg i spøregnet var Pizza Hut skylten, som løs som Betlehems stjærnan. Det vattnades i mungiporna på oss och efter en varsin flottpizza kændes Kingston allt før långt borta, så vi gick hem tillbaka och læt Ice Age 2an underhålla oss før resten av dagen. Bra beslut.



Næsta helg ær redan fullspæckad. Då skall æntligen Oxford besøkas. Det har jag væntat længe på. Jag har hørt så mycket fina ord om Oxford, så nu skall jag æntligen få min egen uppfattning om platsen. Låt denna vecka gå fort.




Linda, var førsiktig och ta hand om dig i Australien. Jag tænker på dig! <3






Kommentarer
Postat av: Linda

Tack Ida, I will. Och jag tänker på dig med, varje dag<3

2008-11-03 @ 00:00:23
URL: http://lindik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0